Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...
Dynia ma same zalety! Zrobisz z niej jesienną zupę, zapiekankę i zdrowy deser. A maseczka z miąższu rozświetli Twoją cerę! »
Czy biznes może być zielony? Owszem. I to nie tylko wtedy, gdy nakręca go amerykańska waluta, ale… »
Odmładza, pomaga schudnąć, daje odporność i poczucie lekkości. Jeśli chcesz przejść na dietę wegetariańską, to sprawdź od czego zacząć. »
Zabiegi z użyciem mis tybetańskich, choć znane w Polsce już od dość dawna, nie są tak popularne... »
Nie figuruje jeszcze na oficjalnej liście chorób, ale zapewne niedługo tam trafi. Ortoreksja. Liczba jej ofiar rośnie w dużym tempie. Lekarze biją na alarm. »
Doskonałe do gorącego makaronu lub kanapek. Można przechowywać je w lodówce do 7 dni lub zamrozić w małych porcjach. »
A gdyby tak jeść, ile się chce i kiedy się chce, i nie tyć? A gdyby do tego jeszcze... zeszczupleć? To jest możliwe!! »
Podziemne warzywa były znane i używane, zanim rodzimą kuchnią zawładnęła włoszczyzna królowej Bony i upowszechniły się ziemniaki. »
Niech tylko mocniej przygrzeje słońce, noce przestaną być chłodne, ogrody, działki, parki... »
Czy dzieci, które „jedzą trawę", są niedożywione? Gorzej rozwinięte umysłowo, chorowite? Czy może raczej szczupłe, bystre, pełne energii i bardziej odporne? Warto rozważyć, czym żywić dziecko, by było silne, mądre i zdrowe. »